085 - 047 30 30       info@LIDERJOB.NL

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Heeft u extra handen nodig, wilt u werk zorgeloos uitbesteden of bent u op zoek naar een uitzendbureau dat u ondersteunt in de salarisadministratie en u advies geeft over het verhogen van uw rendement? Kortom, bent u op zoek naar een partner waarop u kunt bouwen en die u flexibele oplossingen biedt tegen scherpe tarieven? Dan zit u bij Liderjob goed! 

Maak de koppeling

Liderjob is uw betrouwbare partner in grenzeloos uitzenden. Met flexibele oplossingen, maatwerk en 24/7 bereikbaarheid. Onze meerwaarde is onze betrokkenheid naar opdrachtgevers én werknemers. Want uw uitzendkrachten zijn ons gezamenlijke kapitaal. Inmiddels koppelen wij dagelijks ruim 500 werknemers met succes aan bedrijven in de sectoren tuinbouw, logistiek, voeding.

Brede dienstverlening

Onze dienstverlening is erg breed en bestaat uit uitzenden, payrolling, werving & selectie, contracting en inhouse services. Met jarenlange ervaring, een grote dosis kennis en creativiteit, leveren wij maatwerk tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

Uw zekerheden

Dankzij onze NEN 4400-1 certificering bent u er zeker van dat wij zorgen voor een juiste en volledige overdracht van verschuldigde loonhengen en omzetbelasting. Ook bent u er zeker van dat al onze uitzendkrachten zijn geïdentificeerd en gerechtigd zijn om arbeid te verrichten. Goed werkgeverschap hebben wij immers hoog in het vaandel staan, voor zowel onze flexwerkers als onze vaste medewerkers. 

Liderjob biedt u:

  • Flexibele oplossingen op maat
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Kennis en ervaring van bedrijfsprocessen
  • Een snelle levertijd en 24/7 bereikbaarheid
  • Betrouwbare uitzendkrachten
  • Een betrokken adviseur